Melhus IL Volleyball var arrangør for første ungdomscamp den 6-7. oktober 2018

Postet av Melhus IL - Volleyball den 11. Okt 2018

I samarbeid med NVBF Trøndelag og Melhus IL Volleyball ble den første ungdomscamp'en i år arrangert i Melhushallen 6-7.oktober. 

Vi hadde neste 40 ungdommer som trente volleyball sammen med trenere fra NTNUI og regional lags trenere for JU16 og GU16. Ungdomscampene er for ungdom  i alderen 13-19 år. Noen av ungdommene hadde spilt i flere år og noen hadde bare vært på et par treninger før campen.  
Melhus IL Volleyball trenger flere spillere

Postet av Melhus IL - Volleyball den 15. Sep 2018

I Melhus Volleyball har vi tre ulike lag. Herrelag i 3. divisjon, damelag i 3.divisjon og holder på å etablere jente- og guttelag for ungdomskole-alderen. 

På herrelaget og damelaget trenger vi flere spillere, spillerne er fra 17-19 år. Er du i alderen 17-25 år og har litt erfaringen med volleyball ønsker vi å komme i kontakt med deg. Dette er i første omgang et tilbud for ungdommer/unge voksne. Så om du er over 25 år har vi også plass til deg som har erfaring fra divisjonsspill fra tidligere. 

Melhus Volleyball ønsker å satse på ungdom, derfor prøver vi å etablere ungdomslag for jenter og gutter for de som går på ungdomsskole. Har du lyst til å prøve en morsom lag-idrett, hvor fokus er å ha det gøy på trening og kamp, så er Melhus Volleyball plassen for deg.

Ta gjerne kontakt med Johnny Mathisen (vår trener) eller kom på åpen trening på onsdager i Melhushallen. Kontaktinformasjon finner du under punktet Om oss, eller se på vår facebookside, https://www.facebook.com/melhusvolleyball

Åpen trening onsdager i Melhushallen kl 17-18.30


Velkommen til Melhus IL Volleyball
Spillerne i Melhus IL Volleyball sesongen 2017/18

Postet av Melhus IL - Volleyball den 20. Aug 2018

Disse fantastiske ungdommene utgjorde Melhus IL Volleyball sesongen 2017/18. Vi hadde et guttelag i U17 og et jente lag i U17. De yngste jente spilte Teen-volleyball som er et spill 3 mot 3. Sesongen 2018/19 vil de to 17 års lagene stille i 3. divisjon. VI ønsker også å få etablert ungdomslag for jenter og gutter i U15 serien. Melhus IL Volleyball står foran en spennende sesong.