Tungt å reise kjærringa!

Postet av Lagleder Fellesbruker den 6. Feb 2016

Etter en svak kamp mot MHK forrige helg skulle vi reise kjærringa i dag. Endelig hjemme i Melhushallen lå alt til rette for å kunne få til en god prestasjon. Det skulle derimot vise seg at kjærringa var tung å reise. Dagens motstander Ranheim kom med et lag som så ut som besto av nesten bare kantspillere. Før vi visste ordet av det lå vi under 0-4. Vi kom oss sakte men sikkert igang og fikk konkakt, men klarte aldri å gå forbi. Dette er et lag vi enkelt burde distansere. Her fikk vi egentlig smake litt egen medisin. Ranheim dro ned tempoet og vi ble stillestående. Vi klarte ikke å få igang forsvaret med den konsekvensen at Ranheim scorte hele 15 mål på en omgang. Det er ikke godt nok mot noen motstander! Ranheim gikk til pause med 13-15 ledelse.

Det er ikke ofte pausepraten er like intens som i dag, men jentene trengte en oppvekker. Vi ble enige om å gå ut å fighte i forsvar og løpe over dem i kontra.

Det var et helt annet lag som entret banen i andre omgang. Selv om vi startet omgangen med en utvist spiller, vant vi perioden 1-0. Tempoøkningen og trøkket i beina ga umiddelbart resultater. Vi snudde kampen fra å ligge under med 2 til å lede med 4 mål. Denne endringen kostet krefter, men med en 4 måls ledelse kunne vi roe litt ned og kontrollere kampen. Vi slapp aldri Ranheim inn i kampen igjen og vant 2. omg med 16-9. Det er ikke mer enn ok, men samtidig viser det styrke å kunne hente hjem poengene på en ellers svart dag. Sluttresultat: 29-24

I morgen møter vi Sverresborg 2. Forrige oppgjør slo de oss 22-19 i Munkvollhallen. Nå er vi skikkelig lysten på å få vist oss fram på en god måte. Vi ønsker ikke å være bekjent av det vi har vist de siste to kampene. Kampen går i Melhushallen kl 1800 på søndag.